top of page

google

facebook

instagram

hoe online bent u?

ONLINE MARKETING

STRATEGIE

U kunt ons inschakelen voor een breed scala aan diensten. Hieronder ziet u waar deze diensten uit bestaan en voor welke internet marketing tactieken u bij ons terechtkunt. Online marketing is het promoten van je product of dienst via het internet. Het doel ervan is om klanten te trekken, zodat ze uiteindelijk jouw producten of diensten zullen afnemen. Dit kan op veel verschillende manieren en via allerlei kanalen. Voorbeelden zijn social media marketing, content marketing en zoekmachine optimalisatie..

 

Bepalen van je online marketing strategie

Online marketing begint het met bepalen van een strategie. Het is daarom van groot belang om in elk geval de volgende zaken duidelijk te hebben. 

  • DoelgroepWie wil je bereiken? En waar kan je die mensen het beste bereiken?

  • BoodschapWat wil je communiceren? Bepaal vooraf je boodschap en hou het eenvoudig.

  • DoelWat wil je precies bereiken? Meer bezoekers op je website, langere bezoeken aan je website of meer naamsbekendheid?

  • Budget. Hoeveel geld wil je eraan uitgeven? Door dit van tevoren te bepalen, kan je meer gericht kijken naar de kanalen en vormen die je wil inzetten voor online marketing..

 

Fitness Mobile Programs

Online strategie

Wat moet online marketing jou opleveren? Welke doelen willen jij behalen? Een uitgewerkte online marketing strategie maakt de route inzichtelijk en helpt de kans op succes aanzienlijk verhogen.

Zoekmachine optimalisatie

De websitetechniek is goed voor zoekmachines. Daarnaast moeten de pagina’s ook goed aansluiten bij de zoekmachine en aan de SEO regels voldoen. Dit leidt ertoe dat je gevonden wordt.

Social media marketing

Doe je op dit moment niets tot weinig met sociale media? Dan is dat een gemiste kans. Het is een volledig geïntegreerd online marketing kanaal die veel voor je onderneming kan betekenen. 

Link building

Linkbuilding is essentieel om je zoektermen hoger in Google te krijgen. Maar ook kennis en een groot netwerk zijn belangrijke voorwaarden voor  linkbuilding. Wij hebben dit netwerk voor je!

Online adverteren

Online adverteren? Wij zorgen dat adverteren je meer oplevert dan het kost. Daarom zetten wij niet enkel advertenties online, maar denken wij na over de campagne en website achter de advertentie.

E-mail marketing

E-mails versturen naar uw klanten, leadlijsten verzamelen of enquêtes versturen? Content creëren? Wij zetten effectieve mailings in om jouw doelgroep te bereiken.. 

online marketing uitbesteden

Geen tijd voor online marketing?Doe waar je goed in bent!

online marketing uitbesteden

Conversie optimalisatie (CRO)

Conversie optimaliseren is het optimaliseren van jouw website zodat de kans groter wordt, dat een bezoeker een bepaalde actie uitvoert (aanvraag van een offerte, aankoop, of een contactformulier invullen) die jouw bedrijf iets oplevert.  Bij conversie optimalisatie ga je veel A/B testen doen om het beste resultaat te behalen. Door conversie optimalisatie toe te passen richt je je op het wegnemen van obstakels in een website of webshop waardoor bezoekers beter, sneller en gemakkelijker overgaan tot een aankoop of een contact.

Vindbaarheid op Google vergroten

Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere content optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van de websitetechniek. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de autoriteit van je website. Dit zorgt ervoor dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website. Deze hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities van jouw website op belangrijke zoekthema's zullen stijgen en dit resulteert in meer relevante websitebezoekers.

Web Design

seo vriendelijk | vanaf € 499

Mobielvriendelijke websites

Branding

De waarden van jouw bedrijf omzetten in een visuele identiteit

Storytelling

Een boodschap verpakt in een verhaal verkoopt beter

DESIGN

Zorgt voor onderscheidend vermogen

Consulting

Marketing opzetten en advies voor je bedrijf met resultaten

BESPAAR TIJD & GELD

Bedankt voor je bericht!We nemen contact met je op!

We vertellen graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw business

Schipholweg 1

2034 LS  HAARLEM

info@markurthing.nl

+31 6 51 18 60 68 

bottom of page