top of page

VOLLEDIGE WEBSITE

Eenmalig € 499

NIEUWE WEBSITE/REDESIGN

Website laten maken of een redesign nodig? Wij zijn er voor MKB′ers, zzp′ers en andere ondernemers die veilig, voordelig en snel online willen. Met bekende CMS systemen (Wordpress of Wix) en bewezen structuren ontwerpen we mobielvriendelijke websites die snel online kunnen. Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website. Ons motto: laat je website voor je werken en genereer meer traffic en activatie.

 

Eenmalig bedrag

Online in 3 dagen

Geschikt voor elk scherm

screen-mockup-website.png

Een nieuwe website met alles erop en eraan

Bij ons geven we aandacht aan iedereen die een website nodig heeft. We weten als geen ander dat je geen tijd hebt en als je iets nodig hebt, wil je dat goed én snel geregeld hebben. Daarom werken wij met één bedrag (v.a. €499 ex btw) waarvoor je de hele website krijgt en op z'n snelst in 3 dagen opgeleverd! Bovendien kan je in 2 termijnen betalen zonder rentes of andere kosten, geen verborgen- of maandelijkse kosten. 

 

Smiling Businessman

Romeo

Onze rijschool Dutchdriving is nu veel beter vindbaar in Haarlem en er komen 20% meer aanvragen binnen dan een half jaar geleden!

Mom and Daughter

Lucy

Onze speelgoed uitleen website SOT Klapstuk was binnen 5 dagen klaar en afgeleverd met onze wensen, top gedaan!

foto van mij_edited.jpg

Shariar

Ik had een website nodig voor mijn import bedrijf sha-import en kreeg advies om een webshop op te zetten. In 2 weken kon ik live!

SEO en zoekwoordonderzoek

Voor de vindbaarheid van je website heb je een goede zoekwoord analyse nodig. Maar waarom eigenlijk? Om inzicht te krijgen waar jouw potentiële klanten naar zoeken! Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? En zijn dit ook de zoekwoorden waar je klanten naar zoeken? 

 

Wat is een goede website

Iedereen oriënteert zich steeds beter vooraf op internet voordat zij op een aankoop of aanvraag overgaan. Maar eerst moet de doelgroep jouw website überhaupt kunnen vinden tussen de overvloed aan websites. Wanneer iemand zich op internet aan het oriënteren is voor een rijschool kiest diegene sneller voor een rijschool met een professionele en verzorgde website. 

 

Web Design

seo vriendelijk | vanaf € 499

Mobielvriendelijke websites

BESPAAR TIJD & GELD

Bedankt voor je bericht!We nemen contact met je op!

We vertellen graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw business

Schipholweg 1

2034 LS  HAARLEM

info@markurthing.nl

+31 6 51 18 60 68 

bottom of page