top of page

VIJF REDENEN OM EEN GOEDE WEBSITE TE HEBBEN ALS RIJSCHOOLHOUDER

Een goede website is voor rijscholen net zo belangrijk als voor veel andere bedrijven. Een goede website voor rijscholen moet aan verschillende criteria voldoen om effectief te zijn en potentiële leerlingen aan te trekken. Hier zijn vijf belangrijke redenen waarom jij als rijschoolhouder een goede website moet hebben:

  • Online Zichtbaarheid: Gemakkelijk gevonden te worden door potentiële leerlingen via zoekmachines.

  • Professionele Uitstraling: Een positieve eerste indruk te geven en professionaliteit uit te stralen.

  • Informatieverstrekking: Jouw speciale diensten, tarieven, instructeurs en speciale aanbiedingen.

  • Online Boekingsmogelijkheden: Boekingen vereenvoudigen en het aantal inschrijvingen te verhogen.

  • Concurrentievoordeel: Onderscheiden van concurrenten en potentiële leerlingen te overtuigen voor jou te kiezen.

EEN (NIEUWE) WEBSITE MET ALLES EROP EN ERAAN

We staan klaar voor elke rijschoolhouder die een goede website wilt en begrijpen als geen ander wat er gedaan moet worden om meer leerlingen te krijgen. Want tijd is kostbaar wanneer je een goede website wilt hebben, dan wil je dat snel en efficiënt geregeld hebben. Daarom hanteren wij een vast tarief (vanaf €499 excl. btw) voor een professionele website, opgeleverd in slechts 7 dagen! Wij maken geen standaard websites en hebben geen maandelijkste kosten!

rijschool.jpg

de beste wEBSITE voor rijscholen

Eenmalig € 499

Geen maandelijkste kosten!

SUCCESVOLLE RIJSCHOOL WEBSITES

MOBIELVRIENDELIJKE WEBSITES

Goed vindbaar op Google

Eenmalige kosten € 499

mobile-screens.png
geen maandelijkste kosten
professioneel design
meer leads en klanten

DIT KRIJG JE ER VOOR TERUG

Online Zichtbaarheid

Potentiële leerlingen zoeken steeds vaker online naar rijscholen. Een goede website vergroot de online zichtbaarheid van de rijschool, waardoor deze gemakkelijker te vinden is voor mensen die op zoek zijn naar rijlessen.

Professionele Uitstraling

Een goed ontworpen website geeft een professionele uitstraling aan jouw rijschool. Het is vaak het eerste contactpunt tussen de rijschool en potentiële leerlingen, dus het is belangrijk dat de website een positieve indruk achterlaat.

MEER LEADS

Genereer meer leads en leerlingen door een website te bieden met relevante informatie over jouw diensten, tarieven, instructeurs, lesvoertuigen en eventuele speciale aanbiedingen. Potentiële leerlingen kunnen hierdoor gemakkelijk de benodigde informatie vinden voordat ze besluiten zich in te schrijven.

Concurrentie voordeel

In een competitieve markt kan een goede website een rijschoolhouder helpen zich te onderscheiden van concurrenten. Het kan dienen als een krachtig marketinginstrument en kan potentiële leerlingen overtuigen om voor die specifieke rijschool te kiezen in plaats van voor anderen zonder website of met minder aantrekkelijke online aanwezigheid.

FLEXDRIVE.png

Romeo

Onze rijschool Dutchdriving is nu veel beter vindbaar in Haarlem en er komen 20% meer aanvragen binnen dan een half jaar geleden!

rijbewijshelden.png

Sargal

Onze website heeft sinds de lancering meer leads en leerlingen opgeleverd! Met de rijvaardigheidstest hebben we echt iets te bieden aan leerlingen! 

woman_in_car_1920.jpg

Jayce

Ik had een website nodig voor mijn rijschool en kreeg advies voor de website opbouw. Resultaat is een professionele website in 5 dagen!

SEO en zoekwoordonderzoek

Voor de vindbaarheid van je website heb je een goede zoekwoord analyse nodig. Maar waarom eigenlijk? Om inzicht te krijgen waar jouw potentiële klanten naar zoeken! Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? En zijn dit ook de zoekwoorden waar je klanten naar zoeken? 

 

Wat is een goede website

Iedereen oriënteert zich steeds beter vooraf op internet voordat zij op een aankoop of aanvraag overgaan. Maar eerst moet de doelgroep jouw website überhaupt kunnen vinden tussen de overvloed aan websites. Wanneer iemand zich op internet aan het oriënteren is voor een rijschool kiest diegene sneller voor een rijschool met een professionele en verzorgde website. 

 

VRAAG NU EEN WEBSITE AAN

Bedankt voor je aanvraag! 

We vertellen graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw rijschool

Schipholweg 1

2034 LS  HAARLEM

info@markurthing.nl

+31 6 51 18 60 68 

bottom of page